IMG_9947Kinderdagverblijf

BAM Kinderopvang heeft een verticale groep. Dit houdt in dat kinderen in de leeftijden 0 tot 4 samen op één groep zitten. De groep bestaat uit twee ruimtes welke zijn gescheiden door een tussendeur. Op rustige momenten Deze tussendeur kan op rustige momenten worden gesloten. Dit kan echter alleen wanneer er niet meer dan 8 kinderen aanwezig zijn in de groepsruimte!
Wij hebben plaats voor 16 kinderen per dag.
BAM Kinderopvang werkt met vaste leidsters, en ook met vaste invalkrachten, zodat het voor de kinderen vertrouwd is.
Voordelen van een verticale groep zijn:
* Gedurende de hele periode op het KDV dezelfde gezichten (mits er geen wisselingen zijn van personeel)
* Vriendjes en Vriendinnetjes worden niet van elkaar gescheiden
* Kinderen blijven in dezelfde ruimte gedurende hun periode op het KDV
* Jonge kinderen leren van oudere kinderen
* Oudere kinderen leren om te gaan met jongere kinderen

De kinderdagverblijf ruimte is verdeeld in een ruime speelruimte en een gezamenlijke eetruimte, ook heeft de ruimte 3 slaapkamers met elk 4 bedjes. Ieder kind heeft zijn of haar eigen bedje om het zo vertrouwd mogelijk te maken. De ruimte grenst aan een grote, omheinde tuin met veel speelmogelijkheden voor de kinderen.

BAM Kinderopvang 7Buitenschoolse opvang

BAM Kinderopvang heeft één buitenschoolse opvang groep waar wij kinderen opvangen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op deze groep kunnen wij per dag 22 kinderen opvangen. Ook op de BSO werken wij met vaste leidsters. De leidsters verzinnen leuke na schoolse activiteiten en in de vakantie zorgen zij voor een hele dag vermaak. De BSO zal in vakanties ook uitstapjes maken in de omgeving. Ook als uw kind een continue rooster heeft is hij of zij bij BAM Kinderopvang van harte welkom!

Op rustige dagen en/of momenten kan het voorkomen dat we besluiten de groepen samen te voegen. Kinderen onder de 2 gaan niet op de BSO tenzij hier specifiek toestemming voor is gegeven door ouders.