Sinds kort werken wij met het planning- en facturatieprogramma “Bitcare”.
Bitcare is een hypermodern systeem, dat het zowel voor ouders, medewerkers als leidinggevende een stuk makkelijker maakt om te plannen en gegevens te kunnen inzien.

Wat kunt u als ouder met bitcare?
U kunt via de app (telefoon of tablet) of via de computer alle gegevens van uw kind inzien. U kunt daarnaast ook ruildagen, extra dagen en verlofdagen aanvragen. U kunt ook via de desktop versie al uw facturen en jaaropgaven inzien. U kunt ook kijken wat uw kind gedurende de dag gedaan heeft, en bijvoorbeeld hoe laat uw kind voor het laatst heeft gegeten.

Wat doen de PM-ers met Bitcare?
Op de groep ligt een tablet. Op deze tablet staan de daglijsten, zo kan de pm-er precies zien welke kinderen er komen die dag. De pm-er registreert alles wat uw kind doet die dag. Van knutselen, tot eten, en van drinken tot een schone luier. Alles kunt u op de app terugzien. De pm-ers kunnen ook de gegevens van uw kind inzien, zo staat er bijvoorbeeld bij het kind vermeld wanneer deze een allergie heeft, en staan de belangrijke telefoonnummers vermeld wanneer de pm-er het kind aanklikt.